Nikmati Sehingga 70% Diskaun Semasa Promosi Harga Prelaunch!

Baca Sekarang Jika Anda Nak Gandakan Sales Dengan DISRUPTIVE BRANDING!

Dan tukar prospek anda kepada RAVING FANS yang terus beli lagi dan lagi dan jadi SALES TEAM tanpa gaji...

Assalamualaikum & Hai Semua,

Kalau anda sedang baca surat ni, saya percaya anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang program 30 hari The Ultimate Disruptor. Anda nak juga tahu bagaimana branding sebenarnya boleh bawa bisnes anda lebih jauh dan dalam masa yang sama, boleh capai:

1. Peningkatan sales & profit dalam masa terdekat (short-term) dan...
2. Sustainable growth untuk meraih profit di masa akan datang (long-term)

Memang tak dinafikan yang kita sangat perlukan sales dan income yang lebih stabil sekarang. Bukan tahun depan. Dan bukan 5 tahun lagi. Tapi bukankah lebih baik kalau kita boleh mulakan strategi yang boleh bagi kedua-duanya, short-term dan long-term?

Lebih berbaloikan? In fact, boleh elak kerugian besar dari segi tenaga, masa dan duit yang banyak, 5, 10 malah 20 tahun akan datang.

 

Apa Pun, Ini BUKAN Untuk Semua Usahawan

Saya tahu. Saya tahu... anda dah ada macam-macam. Bukan bermula kosong. Fb ads dah buat, zero-cost marketing dah buat. Chatbot dah buat. Dan dah pun belanja ratus malahan puluhan ribu untuk seminar, kelas intensif dan workshop berkaitan marketing dan online.

Jadi, memang normal untuk anda rasa SKEPTIKAL sekarang.

Tapi, program ni pun bukan untuk semua terutama sekali kalau anda jenis usahawan yang kejar 'shiny objects' iaitu orang yang sentiasa cari jalan dan kaedah SHORTCUT untuk jadi jutawan segera.

Program ni juga tak sesuai untuk anda yang nak kaya cepat dengan 10 jenis bisnes dan brand dalam satu masa. Anda mungkin rasa "tak penting bina brand ni. Asal duit cepat masuk, sales pun lebat. Dah cukup".

Mentaliti ni dinamakan 'hit-and-run'.

Ok je cara ni. Tapi tak sesuai untuk bisnes yang nak sustain long-term. Akhirnya, takde apa yang kita boleh grow untuk jadikan the next BIG BRAND antara 10 bisnes tadi.

Kalau anda tergolong dalam kategori yang saya sebutkan di atas, anda boleh tinggalkan page ni sekarang. Jangan buang masa anda...

Usahawan yang dah join sebelum ni pun sebenarnya dah penat dengan 5,000 strategi untuk mereka trial and error. Mereka pun dah lemau dengan teknik-teknik yang tengah trending... Sehingga mereka jumpa Ground Zero Disruption dalam program ni.

 

Ground Zero Disruption

Anda mungkin tertanya-tanya. "Apa tu?".

Ok, biar saya explain.

Ground Zero Disruption adalah formula yang saya hasilkan untuk 'interrupt' pattern anda dan bisnes yang anda tengah buat sekarang sebagai starting point untuk 'Breakthrough' ke level seterusnya. (Boleh lihat case study yang saya share di bawah nanti...).

Percaya atau tidak, sebenarnya ada SATU perkara sahaja yang kalau anda ubah dalam brand DNA anda, ia akan bawa perubahan dan impak yang besar dalam sales. Your ONE THING.

Dan setiap brand mempunyai Ground Zero Disruption yang berbeza. Anda boleh habiskan 5 ke 10 tahun untuk cari your ONE thing. Atau anda boleh join program The Ultimate Disruptor untuk discover seawal 30 hari.

Dan ini bukan teknik motivasi atau bayangan. Bukan juga 'law of attraction'. Setiap orang berbeza situasinya.

Dan semuanya bersifat tertumpu atau FOKUS kepada brand yang kuat, mantap, sustainable yang boleh tarik lebih banyak sales secara long-term.

 

Kenapa Saya Buat Program Ni?

Sebelum ni saya fokus kepada Quantum Coaching & Consulting (disamping servis branding).

Ia adalah high-level program yang disertai oleh client berskala besar seperti Hasbul Brothers (dikenali sebagai Majalah Niaga), Mary Jardin, Siti Khadijah, Ijmal, Sawanah, Mayya Baby dan lain-lain lagi.

Dan saya dapati beberapa modul dari Quantum ni sebenarnya boleh bantu lebih ramai usahawan yang betul-betul serius mahu fokus untuk grow pada peringkat permulaan.

Dan modul ni juga boleh dipakejkan menjadi program yang lebih mampu milik dengan tempoh yang lebih pendek.

Dan bila saya cuba 'test' program ni dengan beberapa client sahaja, saya dapat feedback yang sangat positif dan akhirnya membuahkan RESULTS.

 

Apa Kata Tuan Hasbul Aqil (Hasbul Brothers)?

Dari Kedai Tingkat Atas Sehingga Berpindah Ke Lot Bawah Dan Sekarang Dah Ada 2 Branch

Ambil contoh salah seorang client Brand Spartan Disruptors' Edition, Afiq Samsir.

Mula-mula kami berjumpa pada akhir tahun 2018, beliau kongsi sedikit sebanyak tentang bisnes printing dan kad kahwin beliau yang pada masa tu Alhamdulillah doing well.

Cuma beliau ada masalah untuk 'crack the code' dan breakthrough ke next level. So setelah implement apa yang dikongsikan, beliau akhirnya berjaya sehingga terpaksa berpindah ke office yang lebih besar.

Office besar, tapi staff makin kurang. Malah, margin keuntungan beliau pun lebih besar sekarang.

Setelah adjust bahagian internal sahaja, beliau dah dapat buat extra RM8k sebulan.

Dan terpaksa tutup iklan paid ads di Fb. Mana taknya, banyak repeat order dari referral dan customer lama. Malah, beliau sekarang telah pun berjaya join Quantum circle.

 

Belum Jalan Marketing, Student Dah Meningkat Dari 30 Ke 100. Bayar Pula Bulanan (Subscription Basis)

Kidana Academy pula diasaskan oleh dua beradik iaitu Deeana dan Yaya Rafidzi.

Based di Kota Damansara, mereka join program Brand Spartan semasa dalam proses restructure company yang mana sebelum tu, tak berapa mendatangkan hasil. Waktu tu, nama brand mereka pun berbeza.

Semasa mereka berpindah office, kita tackle kepada perkara yang paling asas dan kritikal dalam situasi mereka.

Kita buat preliminary rebranding strategy selaras dengan construction yang sedang berlangsung masa tu. Dan Alhamdulillah, belum sempat untuk jalankan kempen pelancaran, ramai parents yang datang, singgah dan bertanyakan tentang program-program yang Kidana tawarkan.

Dari situlah, mereka dapat banyak leads yang berkualiti yang akhirnya tertarik dengan brand baru Kidana Academy.

Dalam sekelip mata, mereka berjaya tingkatkan sales lebih dari 300%.

 

Dari Lambakan Stok Produk Kepada Produk Video Informercial Yang Membawa Hasil Lebih 4x Ganda

Siapa yang tak kenal Muaz Yaid kan? The 'informercial video' guy. Servis video ni adalah the best breakthrough yang Muaz pernah capai... dan semuanya bermula setelah beliau join program Brand Spartan.

Cuma cerita Muaz bermula pada tahun 2017, masa beliau approached saya dan ceritakan masalah persaingan sengit yang beliau hadapi terhadap produk penampal tayar pancit (tyre sealant) beliau.

Masa tu, cash reserve pun dah semakin susut dan tinggal nyawa-nyawa ikan.

Jadi banyak perkara yang kita brainstorm bersama. Dan sekali lagi, kita cuba 'hack' apa SATU perkara yang kalau beliau buat sekarang tanpa modal atau poket yang tebal, boleh berikan pulangan yang berlipat kali ganda dengan cepat.

Dan seterusnya apa strategi branding dan marketing efektif yang beliau suka dan selesa untuk buat yang boleh bagi pulangan yang stabil... tanpa rasa macam kerja.

So fast forward to today, banyak sukses demi sukses yang beliau dah capai... dari kerjasama dengan Hasbul Brothers, Fave sehinggalah dengan pihak Astro.

Sales beliau pun meningkat sehingga 4x ganda. Dan ada juga projek yang beliau dan team terpaksa tolak sementara menambah team yang betul-betul berkualiti untuk berikan yang terbaik kepada client.

 

Apa PERSAMAAN Di Antara Cerita Yang Saya Kongsikan Di Atas?

Ok first of all, mereka dah join pelbagai kelas online, dan apply bermacam-macam teknik di media sosial dan website. Brand pun dah ada.

Cuma berbekalkan data dan pengalaman yang lepas...  saya boleh simpulkan banyak masalah branding sebenarnya (tak semestinya design) yang apabila kita kenalpasti dan ubah, ia boleh memberikan perubahan yang ketara dalam bisnes.

Yang kedua, mereka ni juga dah penat dengan perkara-perkara yang hype.

So mereka hanya nakkan PERUBAHAN...

Sesuatu yang lebih realistik, tak mustahil, lebih mudah dicapai secara short term dan majoriti usahawan mampu capai (bukan segelintir yang bernasib baik sahaja).

Paling penting, berbisnes dengan lebih tenang dan boleh tidur lena (TANPA 1001 strategi baru).

Bukan nak sales 7 angka setiap bulan secara MENDADAK.

Jadi bayangkan apa yang anda boleh capai dalam program ni...

 

Apa Pula Modul-Modul Yang Akan Saya Share Nanti?

Modul 1 - The Fundamental of Branding - Pengenalan tentang brand, bagaimana brand boleh bawa bisnes lebih jauh dan tools yang digunakan oleh brand seperti Duck Scarves, Amazon, Apple, Facebook, IKEA dan Google. Pelajari bagaimana untuk menggunakan tools tersebut, tanpa atau dengan modal yang sedikit.

Modul 2 - Mencari Niche dan meneroka Peluang Baru dalam industri anda. Apa produk, servis atau offer baharu malah model bisnes yang unik dan berlainan dari apa yang ada di pasaran sekarang. Apakah GAP dalam market yang masih belum ditampal atau diselesaikan. INGAT! Apa yang kita buat, orang lain pun buat. Susah untuk survive dan sustain long term dengan cara ini.

Modul 3 - Mencari Kelainan (differentiation factor) apabila keluar dalam market – Proses meneroka Lubuk Emas anda. Apakah kompetensi anda yang boleh diselaraskan dengan kehendak market. Eksperimen dengan MVP (minimum viable product) dan naikkan brand bersama pelanggan.

Modul 4 - The Power of Brand Loyalty - Dalam kebanyakan kategori, 10% pelanggan yang paling setia akan menjana 50% pendapatan bisnes. Wow! Inilah yang kita akan kupas dan seterusnya merangka action plan untuk anda buat peringkat permulaan.

Modul 5 - Brand Essence, Brand Architecture, Brand Promise dan Intangible values yang mampu meningkatkan sales & keuntungan secara short-term dan long-term.

Modul 6 - Consultation untuk dapatkan atau perbaiki Unique Value Proposition (UVP) & Unique Selling Proposition (USP) bisnes anda.

Modul 7 - Brand Naming, Logo & Packaging Consultation. Apa yang boleh dan kritikal untuk diperbaiki based on target market anda. Dan apa yang tak perlu atau penting. (elak pembaziran pada yang tak penting). Untuk startup, mana nak cari lubuk logo dan design yang murah TAPI power. Macam mana cara untuk pilih based on konsep dan direction brand anda.

Modul 8 - Bina Brand Direction & Brand Positioning anda dalam market. Kenalpasti Identiti anda yang sebenar. Talent dan kegilaan anda. Obses dengan produk / servis yang anda offer dan sentiasa cuba untuk beri yang terbaik. Harga akan ditentukan oleh nilai, authenticity anda, pengalaman pelanggan dan target market anda sekarang.

Modul 9 - Brand Communication & Marketing Strategies – Pelan mengikut keadaan, model bisnes, modal dan situasi anda sekarang. Marketing yang padu dengan brand yang lemah tidak akan bawa bisnes anda lebih jauh seperti Apple. Brand yang padu dengan marketing yang lemah akan menyekat sales dan perkembangan bisnes anda.

Modul 10 - Kuasai tool atau ‘secret weapon’ yang dimiliki Billionaire dunia – Golden Triangle dan komponen-komponennya untuk meningkatkan prestasi dan sales bisnes anda secara konsisten. (strategi ini yang dikongsikan oleh high level mentoring program dari luar negara) (bernilai RM3,500)

Modul 11 - Funnel Intervention - Strategi bina funnel yang simple untuk fasa permulaan dan gunakan beberapa 'cognitive bias' untuk boost sales melalui funnel sedia ada anda.

Modul 12 - Kuasai salah satu tool di dalam HEXACO (psychometric test yang terbaik di dunia) yang terbahagi kepada 4 komponen yang dapat memberikan impak yang luar biasa di dalam bisnes anda 3 bulan dari sekarang.

Modul 13 - Kuasai tool untuk bina team yang kecil tapi power (Brand Powerhouse) TAPI memberikan impak dan sales yang maksima. Elak kerugian puluhan hingga ratusan ribu dari hiring dan maintain team yang besar.

Modul 14 - Game plan & strategi Brand Turbocharge. Apa yang anda perlu buat based on situasi anda sekarang untuk capai short term goal 3 bulan dari sekarang.

Selain dari modul yang saya share di atas, saya juga sediakan sesi untuk kita selesaikan masalah-masalah yang berbeza untuk setiap client... termasuk anda!


 

Maklumat Program

The Ultimate Disruptor - 2nd Series
Sesi Advance Coaching 30 Hari

• Bermula Dengan Sesi Face-To-Face (bersemuka) Selama 2 Hari
• Hari - Jumaat & Sabtu
• Tarikh - 27 & 28 September 2019
• Waktu - 9.30am - 6.00pm
• Tempat - The War Room, Bukit Jelutong, Shah Alam
• Consultation & Support Melalui Telegram - 30 Hari

 

BONUS

BONUS 1
EXTRA 2 Hari - Sesi Advanced Coaching Face-To-Face - Sesi ni diadakan pada waktu lain untuk follow up progress, soal jawab, dan belajar modul susulan untuk implement strategi seterusnya dalam gerak kerja branding anda.

BONUS 2
3x Coaching & Follow Up Melalui Zoom - Group coaching secara live video conferencing (seminggu sekali) dalam tempoh sebulan untuk discuss secara personal tentang perkara teknikal, cabaran, idea dan apa jua perkara yang dapat memantapkan lagi brand anda.

BONUS 3
Brand Spartan Tribe Facebook Group - Belajar sambil bernetwork dalam tribe Brand Spartan (Quantum & The Ultimate Disruptor). Akses kepada Fb Live Khas setiap bulan dan sentiasa belajar sesuatu yang baru untuk bisnes anda.

BONUS 4
Discussion & Support Dalam Group Telegram  - 30 Hari. Tanya apa sahaja dalam tempoh 30 hari berkaitan branding, design, funnel, website, landing page dan lain-lain.

BONUS 5
Online Akses Untuk The Ultimate Disruptor - Siri video dan modul tambahan untuk mengasah dan mempertajamkan lagi gerak kerja brand dan marketing anda pada peringkat permulaan.

 

On The Way Untuk Tambah 2 Lagi Cawangan...

Testimoni dari Tuan Nik Annuar, pemilik 6 cawangan Little Caliphs di Kelantan. Sekarang dalam proses untuk tambah 2 lagi cawangan Little Caliphs. Dalam masa yang sama, beliau juga dalam proses untuk launch jenama swimming school (for kids) beliau sendiri.

Berapa Yuran Nya?

Berapakah nilainya jika anda dapat jimat bertahun-tahun melakukan trial and error untuk dapatkan direction yang jelas dalam membina brand anda bermula dari sekarang?

Untuk pengetahuan anda, saya dah spent years of research and experiment (melalui konten dan teknik dari luar negara) dan dalam masa yang sama luangkan masa yang sangat lama dengan client-client saya dari pelbagai industri untuk dapatkan solution yang terbaik untuk anda.

Dan mereka ni spend puluhan hingga ratusan ribu ringgit untuk consultation dan servis dari kami di BrandHack.

Jadi kalau nak ikutkan, nilai sebenar program ini termasuk 5 bonus di atas melebihi RM6,000.

Tetapi hari ini adalah hari yang bertuah bagi anda kerana sekarang saya sedang melancarkan promosi harga pengenalan.

Harga pengenalan ini akan meningkat dari masa ke sama sehinggalah harga terakhir untuk program ini menjadi RM4,199.

Jadi jika anda join program ni sekarang...anda hanya perlu laburkan sebanyak RM4,199 RM1,700. Ia. Inilah kelebihan sesiapa yang join sekarang. 

Anda akan dapat program yang bernilai RM4,199 (yuran akan datang) hanya dengan harga RM1,700 dan jimat sebanyak RM2,499.

Anda mungkin tertanya-tanya. Kenapa saya slash harga sehingga RM2,500? Takde kualiti ke? Atau saya tak share banyak benda?

Ok. Good question. Ini ialah pilot program yang saya launch untuk eksperimen dari segi modul, problem solving, strategi long term mahupun short term untuk berikan anda sales dan dalam masa yang sama, dominate market dengan brand yang kuat (bukan popular).

Dari sini juga kita akan bekerjasama untuk kenalpasti punca akar dan masalah-masalah yang membuatkan anda masih STUCK tanpa sedar, walaupun selama ni dah master pelbagai teknik online dan integrated marketing.

Jadi dalam group yang kecil, kita lebih fokus sebab seperti yang kita semua maklum, setiap dari anda pasti mempunyai masalah dan cabaran yang berbeza. Yang memerlukan Ground Zero Disruption yang berbeza.

Itulah sebabnya saya mulakan pilot program ni dengan hanya RM1,700 sahaja.

Tapi Tunggu Dulu!
Kami Nak Offer Extra RM200 Cashback Lagi Khas Untuk Anda Yang Mendaftar Sebelum 25 September Ini SAHAJA!

Apa Yang Saya Nak Anda Buat Seterusnya?

Kalau anda serius untuk mantapkan lagi brand anda dan elakkan pelanggan-pelanggan terbaik anda jatuh dalam genggaman pesaing, saya tak sabar untuk jumpa anda pada 27 September ini untuk mula bincang tentang strategi dan idea untuk mulakan langkah pertama.

Seperti yang saya sebutkan tadi, jika anda daftar sekarang, yuran pelaburannya cuma RM1,500 (jika anda buat bayaran penuh dan daftar dengan kupon CASHBACK bernilai RM200 - Whatsapp ke 010 457 5494 untuk dapatkan kod kupon).

Di bawah ini, anda akan nampak butang merah yang tertulis "Ya. Saya Nak Join Sekarang".

Tekan butang tersebut dan isikan details anda sekarang.

Ya. Saya Nak Join Sekarang!Dengan Harga PRELAUNCH

Ilmu semua usahawan mesti hadam kalau nak brand dan bisnes terus bertahan 10 tahun dari sekarang! Boleh follow fan page beliau BrandHack, brand specialist top 10 di Malaysia.

Hazli Khalim
Hazli Khalim Founder, IM Sniper, Beauty Cartel & Agym Nutrition
Ya. Saya Nak Join Sekarang!Dengan Harga PRELAUNCH

Anda Ada Sebarang Pertanyaan Mengenai Program Ini? Nak Tahu Sama Ada Program Ini Sesuai Untuk Anda?

Sila whatsapp Brand Officer kami sekarang:

Aiman - 010 457 5494

Memang POWER, SUPERB & GOLDCLASS! Alhamdulillah, terus nampak sinar cahaya di lorong yang gelap. We can see the future now. We need more and want to learn more from you.

Nawawi Ibrahim
Nawawi Ibrahim Narinar Group Sdn Bhd (Flutherapy)