PERHATIAN!
Usahawan yang sedang berhempas pulas siang dan malam memikirkan
soal pemasaran dan sales yang tak memuaskan...

Dah BUNTU Dengan Semua Strategi Pemasaran Yang Anda Gunakan Dan Hampir Putus Asa?


Malah Dah "Tiru Semua Teknik Jutawan Terkenal" Tapi Bisnes Hampir Terkubur?

Jawab Soalan Ini Dengan Jujur

  • Mahukah anda jika brand dan bisnes anda yang sedang terumbang ambing dibimbing oleh orang yang pernah dipertanggungjawabkan menjaga imej online Apple (pengeluar iPhone)?
  • Mahukah anda jika dibantu dengan cara paling simple untuk anda “mula mengenal” potensi anda dan bisnes anda yang sebenar?
  • Mahukah anda jika pelanggan mencari anda dan lebih mengingati bisnes anda berbanding pesaing anda?
  • Dan .. Penjualan akan lebih mudah dilakukan selama-lamanya?

Nidzaaaaammmm. Ya. Saya Nak!!!


Jika kesemua Jawapan anda “Nak”, anda boleh terus baca dan tumpukan perhatian.
Ia akan mengubah perniagaan anda 360 darjah. 


Jika tidak, tinggalkan page ini Segera.
JANGAN BUANG MASA ANDA.


Teruskan melayari FB untuk menatap kejayaan bisnes rakan sekolah lama anda.

Siapa saya...

Nama saya Nidzam Harjoh. Kerjaya saya bermula di Malaysian Internet Resources, salah sebuah agensi web terkemuka di Kuala Lumpur pada tahun 2004.

Dan pada ketika itu, saya diberi tanggungjawab untuk mengendalikan beberapa akaun seperti Apple Malaysia, Canon Malaysia, Tropicana Golf & Country Resort, Dijaya Corporation Berhad, Putrajaya International Convention Centre dan lain-lain lagi.

Sejak tahun 2008, saya telah memulakan perniagaan dalam branding dan advertising. Dan pada masa ini juga saya diberi peluang untuk mengendalikan client-client antaranya seperti World Islamic Economic Forum (WIEF), Asian Institute of Chartered Bankers (AICB), Belum Rainforest Resort, MATRADE, A&W, Westports Malaysia dan MISC Logistics.

Dalam masa yang sama, saya bersama rakan kongsi mendapat peluang untuk mengendalikan projek-projek Malaysia di luar negara seperti Dubai, Korea, Qatar dan Jepun.

Saya juga diberi peluang dan tanggungjawab untuk mengendalikan projek branding, design dan online marketing untuk salah sebuah syarikat software di United Kingdom (UK) yang juga berpengaruh dalam pasaran affiliate antarabangsa.

Banyak pengalaman pahit dan manis dan banyak juga yang saya telah pelajari melalui pengajaran yang berharga setelah 8 tahun menceburkan diri dalam bisnes branding & advertising, di mana saya akan kongsikan ilmu dan pengalaman saya kepada anda dalam program 'BrandHack' ini.

TUGAS SAYA MEMBANTU ANDA
TUGAS ANDA : MEMBUAT TINDAKAN SEGERA!

Kesilapan terbesar kebanyakan usahawan baru ialah mereka terlalu fokus kepada 'duit' dan jumlah sales setiap hari. So kita akan mudah terjebak dengan bermacam-macam bisnes apabila kita nampak peluang bisnes tersebut untuk buat keuntungan yang besar dan banyak.

Bermacam-macam seminar dan bengkel marketing dan sosial media yang telah kita hadiri. Tapi apabila bisnes yang kita buat tak jadi, kita terus menyalahkan seminar dan bengkel, dalam masa yang sama beralih kepada bisnes yang seterusnya. Dan paling menyedihkan, bisnes yang dipilih hanya berasaskan peluang buat duit semata-mata.

Jadi, jika anda pernah terfikir seperti ini, ini bukanlah salah anda. Saya juga pernah berada dalam situasi ini suatu ketika dulu.
Namun, anda harus hentikan segera.

Memperkenalkan

Program BrandHack

Saya ingin berkongsi 12 video yang WAJIB anda tonton untuk bertindak dengan cara dan mindset yang betul

Dalam video tersebut saya akan kongsikan kepada anda asas branding dan bagaimana untuk mengenalpasti kekuatan dan potensi utama diri yang boleh digunakan untuk membina brand bisnes yang kukuh.

Apa Yang Anda Akan Belajar Setelah Menonton Setiap
Video Dan Membuat Latihan Simple Dalam BrandHack?

  • Kesilapan dalam branding dan bisnes dan bagaimana untuk mula dengan mindset yang betul
  • Definisi branding dan kepentingannya untuk bisnes anda
  • Pemahaman tentang peluang dan kenapa kebanyakan bisnes gagal untuk berkembang kerana terlalu mengejar peluang
  • Bagaimana untuk fokuskan diri kita untuk membina SATU brand sehingga berjaya
  • Bagaimana untuk mengelakkan diri kita dari 'American Idol Syndrome'
  • Apa perkara utama yang Jack Welch, CEO kepada General Electric lakukan sehingga berjaya meningkatkan hasil syarikat GE kepada 4000%
  • Mengapa pentingnya untuk membina brand bisnes melalui potensi, kekuatan dan kelebihan diri
  • Bagaimana untuk mengenalpasti potensi diri anda dan bina brand anda melaluinya
  • Bagaimana dengan hanya menumpukan kepada satu bisnes pada peringkat permulaan boleh mencapai kejayaan yang jauh lebih besar

Siapa Yang Perlu Dapatkan Program Ini?

  • Usahawan & Bakal Usahawan
  • Pemilik Perniagaan
  • Freelancers
  • Industri Servis & Kreatif
  • Pemilik Produk
  • Ajen Dropship & Affiliate
  • Anda Yang Nak Fokus Untuk Bina Brand Yang Kukuh & Konsisten

Notakaki: Program ini sama sekali BUKAN untuk anda yang ingin mencari produk trending, melakukan 2-3 bisnes terutama sekali sebagai solopreneur (tanpa sebarang tim) dan juga anda yang mengejar peluang buat duit yang cepat semata-mata.

Program ini HANYA untuk anda yang betul-betul serius untuk membina BRAND bisnes yang bernilai, kukuh dan konsisten.

Apa Kata Mereka Yang Dah Dapat Ilmu Dari Program Ini?

"Sama ada anda pemilik produk atau pun agen jualan , BrandHack adalah perkara pertama yang wajib di pelajari sebelum mula “menderma modal perniagaan” anda ke media pengiklanan berbayar. Tak salah bermula dengan “kecil dan kemudian besar” tetapi adalah SALAH besar jika bermula dengan kecil tetapi pilihan yang salah.

BrandHack adalah pemula bagi segala-galanya. Ia pelengkap perjalanan dunia perniagaan anda, lebih 10 rakaman video bagi pakej yang menarik dan murah. RUGI jika anda membiarkan saja BRAND HACK dimiliki oleh orang lain , tetapi bukan anda sendiri."

Zamrin Md Zin
Zamrin Md Zin IM - zamrin.my

"Video-video terbaik, penuh ilmu. Ulang byk kali untuk pemahaman. Banyak input yg cukup detail. Sgt membantu naikkan keyakinan. Brilliant! Saya tunggu tuan selesai brand hack dgn jayanya so blh saya dptkn khidmat tuan"

Sally Sallyna
Sally Sallyna Managing Director, SNN Global

"BrandHack sangat bagus untuk sesiapa yang baru bermula dalam business dan ingin bina brand & yang nak re-branding supaya dapat tingkatkan sales dan move lebih jauh lagi...first tgk video intro pastinya buatkan saya rasa sangat bertuah ada dalam program ini bersama Tuan Nidzam yang sangat byk pengalaman.

So, untuk newbie nak bina brand, inilah program basic untuk anda bermula melangkah lebih jauh...BrandHack memang TERBAIKKKK..."

Farid Payed
Farid Payed Founder - T-HA Beauty

"BrandHack ni memang terbaik. Saya sangat mengesyorkan kepada usahawan2 online di luar sana untuk mendapatkannya. Banyak Aha Moment yang saya dapat dari program ini. Memang sangat berbaloi."

Amar Musleh
Amar Musleh Lead Marketer, FEEQ Fabrika

“Ya, Nidzam! Saya dah tak sabar nak join
program BrandHack ni. Berapa harganya?”

Berapakah nilainya pada anda jika anda dapat jimat bertahun-tahun melakukan trial and error dalam membina bisnes dan brand anda bermula dari sekarang?

Untuk pengetahuan anda, saya dah spent years of research and experiment dalam masa yang sama menghabiskan puluhan ribu untuk mendalami teknik dan ilmu yang akan saya kongsikan ni. Jadi anda tak perlu mengambil masa yang lama mencari jalan keluar untuk mencapai kejayaan yang anda inginkan. Jadi kos yang sepatutnya anda keluarkan untuk join Program BrandHack ini adalah

RM 497

Dan hari ini juga adalah hari yang bertuah bagi anda kerana sekarang saya sedang melancarkan promosi harga pengenalan yang tak masuk akal. Sebab apa tak masuk akal? Kerana sebenarnya banyak lagi video dan bonus-bonus yang saya tak umumkan dalam page ini. Dan itu tak termasuk ilmu yang saya akan kongsikan di FB Group. Jadi anda hanya perlu laburkan sebanyak RM497 RM128 jika anda join BrandHack pada hari ini...

Ya, cuma RM128 sahaja.

Klik Button Di Bawah Untuk Join:

Saya Nak Join Sekarang!Dengan Harga Promosi

Klik Button Di Bawah Untuk Guna PayPal:

30 Hari Money Back Guarantee

Sekiranya anda tak belajar sikit pun ilmu bermanfaat dalam program ni, anda akan dapat 30 hari money back guarantee. TAPI… sebelum tu, anda harus email saya completed assignments berdasarkan latihan yang saya berikan dalam program berikut. Sebab saya hanya mahukan anda yang betul-betul serius sahaja dalam program BrandHack ini.

Saya Nak Join Sekarang!Dengan Harga Promosi

Setelah anda submit borang di page sebelah, anda akan terima email pengesahan dari sales@brandhack.net. Sila check SPAM inbox kalau anda tidak mendapat apa-apa email setelah beberapa jam.

Klik Button Di Bawah Untuk Guna PayPal: