Kesilapan Usahawan Bila Meletakkan Logo Pada Background Gelap

Macam mana anda letak logo bisnes anda pada background berwarna gelap? Contohnya kemeja hitam.

Ramai usahawan terlepas pandang perkara ni dan selalu buat silap. Adakah anda salah seorang daripada mereka?

Takpe, jangan risau. Tengok video di atas sekarang untuk belajar macam mana nak elak dari kesilapan yang sama.

Jangan ambil tak kisah bab-bab macam ni. Bila lagi nak plan masuk market international kan? So perkara yang kita anggap remeh macam ni kita dah kene take it seriously. Lebih-lebih lagi kalau bisnes anda tengah grow sekarang ni. Kalau baru mula bisnes mungkin tak terkesan. Bukan prioriti pun.

Alright guys! Komen dan share video ni supaya ramai yang dapat manfaat.

Comments

comments

Nidzam Harjoh

Add comment

Most popular