3 Langkah Simple Untuk Letupkan Personal Brand Anda

Content marketing? Storytelling? Ya. Saya percaya anda yang sedang membaca post ini dah pun familiar dengan personal branding melalui cara tersebut.

Seperti yang Gary Vaynerchuk (Social Media Guru yang tidak asing lagi) kongsi dalam bukunya, ‘Jab, Jab, Jab, Right Hook’, sebelum kita menjual atau buat hardsell, kita berikan dulu tips mahupun sharing yang dapat selesaikan masalah audiens. Macam mana kita nak buatkan mereka tertarik dan follow brand kita apa ntah lagi membeli, sedangkan kita belum memberikan sesuatu kepada mereka, betul betul?

Tapi apa lagi yang anda perlukan? Apa lagi ‘missing ingredients’ yang betul-betul dapat membantu bina personal brand anda dengan lebih efektif? Bagaimana nak buatkan prospek ingat dan follow anda berbanding pesaing-pesaing anda supaya anda boleh menjual dengan lebih mudah?

Jom sama-sama kita tengok dan belajar daripada video ni.

Comments

comments

Nidzam Harjoh

Add comment

Most popular